L’EB l’Olleria acollirà un Clínic impartit per Fabián Imfeld el 17 de novembre

fabian imfeldEl 17 de novembre, dimarts, al Pavelló ollerià de la Solana, se celebrarà un clínic de bàsquet que consistirà en un entrenament dirigit i una xerrada. Avalat per la seua àmplia experiència com a entrenador i docent, Fabián Imfeld serà el ponent de la xerrada amb el nom de Conducta verbal en entrenadores de deportes de equipo“, en l’organització de la qual col·laboren l’Ajuntament de l’Olleria, la Federació Valenciana de Bàsquet, el CB Port de Sagunt, el CB Martínez Valls i la nostra escola, l’EB l’Olleria. Fabián Imfeld analitzarà amb tots els assistents la conducta verbal dels entrenadors amb els seus jugadors, identificant les més habituals i proposant alternatives que acaben incidint en un major rendiment del grup en el seu conjunt. Serà a les 18:30 h a l’Aula del pavelló i està especialment adreçada a entrenadors i persones interessades en la formació esportiva. Abans de la xerrada, a les 17:00 h, els nostres cadets gaudiran d’un entrenament dirigit a la pista del Pavelló de la Solana amb el nom de “jocs per espais”. 

CLÍNIC A CÀRREC DE FABIAN IMFELDL’argentí Fabián Imfeld Bukhard, coordinador tècnic del CB Port de Sagunt, és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i entrenador nacional de bàsquet. Porta set anys a aquest club de bàsquet i compagina el seu càrrec amb la docència a la Universitat Catòlica de València. De la seua trajectòria esportiva destaquen els entrenaments a la pedrera del Pamesa València, Castelló, Godella, Vila-Reial i molts altres equips. Una experiència complementada amb la preparació dels cadets de la Selecció Valenciana durant alguns anys. Actualment, treballa per augmentar la quantitat i la qualitat del CB Port de Sagunt i per aconseguir que aquest esport tinga els ajuts i el reconeixement que mereix.

A l’EB l’Olleria ens sentim molt orgullosos d’acollir aquest Clínic, que compta com a hores pràctiques per als cursos d’entrenadors de la FBCV. Esperem que siga el primer de molts i que això ajude a difondre el treball que estem fent des de les categories inferiors fins l’equip sénior.